srijeda, 29. prosinca 2010.

DOWNLOAD AutoCAD


Projektirajte i oblikujte svijet oko Vas uz pomoć moćnih i fleksibilnih alata u AutoCAD®-u, vodećoj 2D i 3D aplikaciji za projektiranje. Svojim robusnim 3D alatima pomoću kojih je moguće kreirati gotovo svaki zamišljeni oblik, AutoCAD Vam pomaže u intuitivnom istraživanju projektnih zamisli. Nudi Vam inovacije pomoću kojih možete poboljšati efikasnost izrade projekata i dokumentacije i omogućava Vam sigurniju i precizniju razmjenu projekata s vašim kolegama. Moćni alati za projektiranje i tisuće dostupnih dodatnih aplikacija osiguravaju najveću moguću fleksibilnost, što Vam pomaže u prilagodbi AutoCAD-a Vašim specifičnim potrebama. S ovim i još mnogim drugim mogućnostima, AutoCAD donosi snagu I fleksibilnost potrebnu za podizanje procesa projektiranja i izrade dokumentacije na viši nivo.
  • Istražite — Pomoću intuitivnih CAD alata istražite svoje zamisli kroz 2D i 3D koncepte, te oživotvorite svoje ideje.
  • Dokumentirajte — Moćni alati za izradu projektne dokumentacije omogućuju rad na projektu od koncepta do završetka. Radite brže pomoću alata za automatizaciju, upravljanje i editiranje koji ubrzavaju dosadne ponavljajuće zadatke i tako brže završite svoje projekte.
  • Komunicirajte — Razmjenjujte važne projektne podatke na siguran, efikasan i točan način. Iskusite prednosti izvorne podrške DWG™-u, jednom od najrasprostranjenijih formata u svijetu projektiranja i na taj način budite uvijek sa svima povezani.
  • Prilagodite — Prilagođavanje AutoCAD-a je lakše nego što mislite.
http://www.autocad.com.hr/autocad


Testirajte AutoCAD® 3D CAD softver još danas. 

Download AutoCAD Free Trial DOWNLOAD



Nema komentara:

Objavi komentar